Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 11/11/09 αρ.π

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Προς. Νομάρχη Αιτ/νιας

Κοιν.:1.Διευθυντρια Π.Μ.Σ .Αγρινίου

2.Προισταμενο Δευτ/βαθμιας

3.Δημοτικη επιτροπή παιδείας

4..Πανελληνια Ένωση Γονέων Μουσικών Σχολείων

5..Ενωση Γονέων Δήμου Αγρινίου

6.15/μελες ΠΜΣ Αγρινίου

Κ, Νομάρχα

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θέλει να σας ενημερώσει αλλά και να διαμαρτυρηθεί για τα κατωθι προβλήματα του σχολείου μας πιστεύοντας ότι θα κάνετε ότι μπορείτε για την επίλυση τους.

  1. Είμαστε τέταρτη χρονιά στο καινούριο κτήριο πραγματικό κόσμημα για τη πόλη του Αγρινίου κι ακόμη δεν έχει τελειώσει η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τόσο απαραίτητη για τις εκδηλώσεις των μαθητών του σχολείου μας. Επανειλημμένος ακούσαμε για τα ποσά που διαθέσατε μέσω του προϋπολογισμού της νομαρχίας και περιμέναμε ότι θα είχε πλέον από καιρού τελειώσει το θέμα αυτό όμως για άλλη μια φορά έρχονται τα Χριστούγεννα και οι μαθητές μας θα κάνουν τις όποιες εκδηλώσεις τους στο μικρό και εντελώς ακατάλληλο για αυτή τη χρήση χώρο της τραπεζαρίας. Σας ζητάμε να μπει τέλος σ αυτή τη κατάσταση και να τελείωση επιτέλους ένα τόσο σημαντικό για το σχολείο μας έργο.
  2. Το μουσικό Σχολείο δέχεται μαθητές απ όλο το νομό Οι ανάγκες του είναι αυξημένες και η οικονομική επιχορήγηση που δέχεται από το δήμο Αγρινίου δεν επαρκεί σε καμιά περίπτωση να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες που έχει .Θα θέλαμε να επέμβετε έτσι ώστε να αυξηθεί η επιχορήγηση στα προβλεπόμενα από το νόμο επίπεδα.
  3. Η σίτιση των μαθητών του σχολείου μας χρηματοδοτείται από τη νομαρχία. Θα θέλαμε να μην βάζετε ανώτατο όριο όπως άλλωστε προέβλεπε ο νόμος και να θεσπίσετε ποιοτικά κριτήρια στο διαγωνισμό να κατακυρώνεται σ αυτόν που προσφέρει καλύτερη ποιότητα φαγητού και όχι φθηνότερο με ότι αυτό συνεπάγεται.
  4. Αλλά το κυριότερο κ. νομάρχα θα σας θέλαμε σύμμαχο μας στον αγώνα που κάνουμε από κοινού με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών Σχολείων να στελεχωθεί με μόνιμους καθηγητές Μουσικής έτσι ώστε από την αρχή της σχολικής χρονιάς να ξεκινούν τα μαθήματα και όχι όπως μέχρι τώρα 11 Νοεμβρη και δεν έχουμε καθηγητές Μουσικής με αποτέλεσμα να γίνονται συνδιδασκαλίες η να καλύπτονται τα κενά με άλλους καθηγητές.
  5. Για άλλα προβλήματα όπως διοικητικό προσωπικό επιστάτης φύλακας είστε ενήμερος και θα βοηθήσετε στην επίλυση τους .

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος ο γραμματέας

Μυλωνά Γεωργία Τολης Ευθύμιος

6944673467 6874310243

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με το Μουσικό Αγρινίου.20 Χρόνια λειτουργείας κι όλο τα ίδια και τα ίδια.Άσε που αντί να διαμαρτύρονται αυτοί που πραγματικά θίγονται από αυτή την κατάσταση π.χ. καθηγητές μουσικής κ.λ.π. διαμαρτύρονται και κλείνουν το σχολείο πάντα οι μαθητές.Ή το άλλο "χάσιμο" διδακτικών ωρών γιατί πρέπει να κάνουν πρόβες τα παιδιά με τα μουσικά σύνολα επειδή συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις ανά τον νομό και ανά την Ελλάδα.Τί κρύβεται πίσω από αυτή τη συμμετοχή, ποιός πραγματικά προβάλεται, τι σχέση έχουν κάποιοι καθηγητές φανερή ή κρυφή με κάποια ωδεία της πόλης;Κόσμημα το κτήριο αλλά δεν αρκεί, οι εμπειρογνώμονες με τι παιδαγωγικές μεθόδους διδάσκουν τα παιδιά;Τι διατροφική αξία έχει το φαγητό τους όταν είναι υποχρεωμένα να είναι μέχρι αργά το μεσημέρι στο σχολείο;