Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου για την μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  7ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ     Αγρίνιο  22-3-2016


ΠΡΟΣ
ΓΟΝΕΙΣ 7ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΚΟΙΝ.
1.      Δ/ΝΤΗ 7ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Κος ΒΕΜΗΣ
2.      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κος ΑΔΑΜΗΣ
3.      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κος  ΓΚΡΙΖΗΣ
4.      ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ
7ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Αγαπητοί γονείς

Μετά από την συνάντησή μας στην 2η γενική συνέλευση την Δευτέρα 8-2-2016 σας ενημερώνουμε για τις περαιτέρω εξελίξεις που υπήρξαν από τότε μέχρι σήμερα:
·        Η εκκρεμότητα που υπήρχε με την ΔΕΗ έληξε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου όπου μπήκε επιτέλους το κανονικό ρεύμα στο σχολείο.
·        Η εκκρεμότητα που υπήρχε με τον ΟΤΕ όσον αφορά την τοποθέτηση των καλωδίων στην αίθουσα της πληροφορικής ,τακτοποιήθηκε άμεσα μετά από την δημοσιοποίηση των καθυστερήσεων από τον έντυπο τύπο και τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό).
·        Η τελευταία όμως και σημαντική εκκρεμότητα που αφορούσε την παραγγελία από τον ΟΤΕ του ρούτερ για το ίντερνετ του σχολείου, δυστυχώς μετά από ένα λάθος που προέκυψε, έκανε 20 μέρες!!! περίπου για να τακτοποιηθεί δηλ. τακτοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα την Τετάρτη 16 Μαρτίου.
·        Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία για το πιστοποιητικό πυρασφάλειας που χρειάζεται το καινούριο σχολείο το οποίο όμως χρονικά δεν θα εμποδίσει την διαδικασία της μετακόμισης.
·        Μετά από αυτά λοιπόν και σε συνεννόηση με τον κύριο Γκρίζη αρμόδιο αντιδήμαρχο παιδείας, τον κύριο Αδάμη πρόεδρο της σχολικής επιτροπής της πρωτοβάθμιας και φυσικά τον διευθυντή μας τον κύριο Βέμη, μας διαβεβαίωσαν ότι ξεκινάει η διαδικασία της μετεγκατάστασης και
·        πριν από το Πάσχα θα βρισκόμαστε επιτέλους στο καινούριο μας σχολείο!
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί τους γονείς αλλά κυρίως τα παιδιά για την τεράστια υπομονή που έδειξαν. Σε περίπτωση αν χρειαστεί να βοηθήσουμε εμείς οι γονείς , θα μας ειδοποιήσει ο διευθυντής μας κύριος Βέμης. Όπως φαίνεται τώρα πια βρισκόμαστε επιτέλους στο τελευταίο στάδιο της μετεγκατάστασης.
                                                                                                
                                                                                                         Σας ευχαριστούμε.  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: