Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγρίνιο, 24/05/2018

Με βάση τις αποφάσεις της Γεν. Συνέλευσης της 02.05.2018, συνεδρίασε την 23.05.2018 το Δ.Σ.  της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου» με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης για το συντονισμό της δράσης των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων που είναι και μέλη της Ένωσης, για το επόμενο διάστημα και μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών για τα όργανα της Ένωσης στις αρχές 2019 και αποφάσισε τα εξής:
1.      Να αποσταλεί εντός του Μαΐου 2018  σε όλους τους Διευθυντές των σχολείων του Δήμου Αγρινίου, με κοινοποίηση στους οικείους Συλλόγους Γονέων και τους Συλλόγους Διδασκόντων του σχολείου, επιστολή με την οποία θα ζητείται η καταγραφή των πιο σημαντικών θεμάτων ή προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σχολείο τους και απαιτείται η άμεση επίλυσή του
2.      Να αποσταλεί με την έναρξη των μαθημάτων τον Σεπτέμβριο 2018, σε όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων επιστολή με την οποία θα ενημερώνονται οι σύλλογοι για τις διαδικασίες και προθεσμίες που προβλέπονται για τη διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέων Δ.Σ. για την εναρμόνισή τους με τον ισχύοντα νόμο για τη νόμιμη λειτουργία τους και για τη νομότυπη συμμετοχή τους  στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Συλλόγων. Με την ίδια επιστολή θα ενημερώνονται και για την καταγραφή των προβλημάτων του σχολείου τους.
3.      Να διοργανωθεί κατά τον μήνα Οκτώβριο 2018 στο Δημαρχείο, ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, με τη συμμετοχή των φορέων του Δήμου Αγρινίου και κάθε ενδιαφερόμενου, για θέματα Παιδείας και για θέματα των κτιριακών υποδομών των σχολείων και ασφάλειας των μαθητών.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Αποστόλης Γούναρης                     Κώστας Τσόλκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: