Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

Aριθμ.πρωτ 71

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αγρίνιο 14/3/2010


ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Στις 24/2/2010 με πρωτοβουλία της ¨Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε συμβούλιο με τους Διευθυντές και τους Προέδρους των Συλλόγων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ,με κύριο θέμα συζήτησης τα οικονομικά των σχολείων .
Η μη έγκαιρη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών , εχει σαν αποτέλεσμα την μη καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων .Ούτος ή αλλος τα χρήματα είναι μη επαρκή
Ως εκ τούτο ζητήθηκε από την ¨Ενωση να ειηγηθεί προς τον Δήμο να ανλάβει να πληρώνει την Δ.Ε.Υ.Α.Α. των σχολείων ή ένα μέρος αυτής προς ανακούφιση των σχολικών επιτροπών


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΡΕΚ ΑΛΟΜΠΙΣΑΤ

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.